Uw kind aanmelden

U overweegt om uw kind aan te melden op OBS de Waterlelie? Welkom!

Ieder kind dat vier jaar wordt, mag al naar de basisschool. Wanneer een kind vijf jaar wordt, is het verplicht om hem/haar aan te melden bij een basisschool.
Het kiezen van de juiste basisschool is voor u en uw kind een belangrijke stap. Wij willen u van harte uitnodigen om geheel vrijblijvend een keer langs te komen om de sfeer te proeven die er op OBS de Waterlelie is. Onder het genot van een kopje koffie of thee willen wij u graag van informatie voorzien over de school en ons onderwijs. We geven u en uw kind met plezier een rondleiding door de school.

U kunt uw kind aanmelden voor een eerste kennismaking door het onderstaande formulier in te vullen, of u kunt bellen met Pieky Jansen om een afspraak te maken.

Indien u besluit om uw kind op OBS de Waterlelie aan te melden, kan uw kind voor hij/zij vier jaar wordt in overleg met de leerkracht van de groep, een aantal dagdelen op bezoek komen en eerste indrukken opdoen. Voor nieuwe leerlingen in de hogere groepen geldt ook dat zij eerst eens mogen kijken om de sfeer te proeven.

 OBS de Waterlelie

Directeur: Pieky Jansen

Albert Verweijstraat 1
9673 BL, Winschoten

0597 - 354404

obsdewaterlelie@sooog.nl